🔥 Gratis wereldwijde verzending bij bestellingen van meer dan 39€ 🔥 Behaal resultaten of krijg je geld terug 💶!

Servicevoorwaarden

Duur van de dienst
OVERZICHT

Deze website wordt beheerd door sslooss.com. Overal op de site verwijzen de termen "wij", "ons" en "onze" naar sslooss. sslooss.com biedt deze website, inclusief alle informatie, hulpmiddelen en diensten die beschikbaar zijn vanaf deze site, aan u, de gebruiker, op voorwaarde dat u akkoord gaat met alle voorwaarden, bepalingen, beleidsregels en mededelingen die hier worden vermeld.

 

Door onze website te bezoeken en/of artikelen van ons te kopen, maakt u gebruik van onze "Service" en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de volgende voorwaarden en bepalingen ("Servicevoorwaarden", "Voorwaarden"), inclusief aanvullende voorwaarden en bepalingen en beleidsregels waarnaar hierin wordt verwezen en/of die beschikbaar zijn via een hyperlink. Deze Servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de Site, inclusief maar niet beperkt tot gebruikers die optreden als browser, leverancier, klant, handelaar en/of content contributors.

 

Lees deze Gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u de Site opent of gebruikt. Door enig deel van de Site te bezoeken of te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Servicevoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden van deze overeenkomst, mag u deze site niet bezoeken en geen gebruik maken van de services. Als deze Servicevoorwaarden worden beschouwd als een aanbod, is de aanvaarding uitdrukkelijk beperkt tot deze Servicevoorwaarden.

 

Nieuwe functies of tools die aan de huidige shop worden toegevoegd, vallen ook onder deze Servicevoorwaarden. Je kunt de meest recente versie van de TOS op elk gewenst moment bekijken op deze pagina. We behouden ons het recht voor om elk deel van deze Servicevoorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en/of wijzigingen op de Site te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze pagina regelmatig te controleren op wijzigingen. Als je de Site blijft gebruiken of bezoeken na het plaatsen van wijzigingen, betekent dit dat je deze wijzigingen accepteert.

 

Onze winkel wordt beheerd door Shopline Inc. die ons voorziet van een online e-commerce platform dat ons in staat stelt onze producten en diensten aan u te verkopen.

Artikel 1 - Online Winkel Voorwaarden

Door akkoord te gaan met deze Servicevoorwaarden verklaart u dat u ten minste de wettelijke leeftijd hebt om meerderjarig te zijn in uw staat of provincie, of dat u de wettelijke leeftijd hebt om meerderjarig te zijn in uw staat of provincie en dat u ons toestemming hebt gegeven om uw minderjarige familieleden deze website te laten gebruiken.

U mag onze producten niet gebruiken voor onwettige of ongeoorloofde doeleinden of de service gebruiken op een manier die in strijd is met de wetgeving in uw rechtsgebied (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, auteursrechtwetten).

U mag geen wormen, virussen of andere destructieve codes overbrengen.

Schending of schending van een van de Voorwaarden zal resulteren in onmiddellijke beëindiging van de Service.

 

Artikel 2 - Algemene voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en om welke reden dan ook service aan iedereen te weigeren.

U begrijpt dat uw Content (met uitzondering van creditcardgegevens) onversleuteld kan worden verzonden en gepaard gaat met (a) overdracht via verschillende netwerken; en (b) wijzigingen om te voldoen aan en aan te passen aan de technische vereisten van verbindende netwerken of apparaten. Creditcardgegevens worden altijd versleuteld tijdens de overdracht via netwerken.

U stemt ermee in geen enkel deel van de Service, het gebruik van de Service, de toegang tot de Service of contactgegevens op de websites waar de Service wordt aangeboden, te reproduceren, dupliceren, kopiëren, verkopen, door te verkopen of te exploiteren zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

De kopjes die in deze Overeenkomst worden gebruikt, dienen uitsluitend voor het gemak en beperken of beïnvloeden deze Voorwaarden niet op andere wijze.

 

Artikel 3 - Nauwkeurigheid, volledigheid en actualiteit van informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie op deze website niet nauwkeurig, volledig of tijdig is. De materialen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatie en mogen niet worden gebruikt als enige basis voor besluitvorming zonder een meer nauwkeurige, volledige of tijdige primaire informatiebron te raadplegen. Het vertrouwen op de materialen op deze website is op eigen risico.

Deze website kan bepaalde historische informatie bevatten. Historische informatie is noodzakelijkerwijs niet actueel en wordt uitsluitend ter informatie aangeboden. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, maar zijn niet verplicht om informatie op deze website bij te werken. U stemt ermee in dat het uw verantwoordelijkheid is om wijzigingen op onze Site te volgen.

 

Artikel 4 - Wijzigingen in diensten en prijzen

De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Wij behouden ons het recht voor om de Services (of een deel of de inhoud ervan) op elk moment zonder kennisgeving te wijzigen of stop te zetten.

Wij zijn niet aansprakelijk jegens jou of derden voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of beëindiging van de Services.

 

Artikel 5 - Producten of diensten (indien van toepassing)

Bepaalde producten of diensten kunnen alleen online beschikbaar zijn via de Site. Deze producten of diensten kunnen in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn en kunnen alleen worden geretourneerd of geruild in overeenstemming met ons retourbeleid.

Alles is in het werk gesteld om de producten of services zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.

HAMJOUY LIMITED 
FLAT/RM 7022 BLK D7/F TAK WING INDUSTRY BLDG 3TSUN WEN ROAD TUEN MUN NT HONG KONG