Verzendbeleid

Wij  werkt samen met grote internationale verzendbedrijven zoals FedEx, SF Express, DHL, UPS en EMS, die samenwerken met lokale koeriers. We kunnen dus rechtstreeks aan je deur leveren en zijn er trots op dat we een vaste prijs voor verzending kunnen bieden.
Onze levering duurt 5-14 dagen; bestel en geef het trackingnummer binnen 24 uur door, het is het verzendbedrijf en de overheid die beslissen wanneer je bestelling wordt geleverd.
Het bedrag wordt in rekening gebracht op het moment dat je bestelling wordt geplaatst en alle betalingen moeten vóór verzending worden gecontroleerd en goedgekeurd en kunnen enkele dagen in beslag nemen. Om creditcardfraude te voorkomen, kunnen bestellingen met onjuiste factuurgegevens of die extra controle vereisen, worden vertraagd en/of geannuleerd.

Verzendproces
We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen (inclusief adreswijzigingen) zodra de bestelling is geplaatst. We verzenden alleen naar het adres dat je hebt opgegeven toen je de bestelling plaatste. Je krijgt alleen een factuur voor de verzonden artikelen, samen met de toepasselijke verzend- en belastingtarieven.
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending.
We verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdagen of feestdagen.
Het duurt gemiddeld 1-2 werkdagen om je bestelling uit te voeren. Sommige artikelen kunnen er langer over doen, vooral in de buurt van feestdagen (tot 10 dagen), of als je bestelling populaire artikelen bevat waarbij er problemen zijn met de beschikbaarheid van de voorraad. Bestellingen worden verzonden zodra de beschikbaarheid van het artikel is bevestigd.
Voor bestellingen die meerdere artikelen bevatten, kunnen producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende data aankomen als gevolg van verschillen in de locaties van productiepartners.

Leveringen
Zodra je bestelling is verzonden, bedraagt de geschatte levertijd tussen 7 en 21 werkdagen, afhankelijk van het land of de regio. Specifieke leveringsdata worden niet vermeld of gegarandeerd.

Ter informatie bieden we de volgende geschatte levertijden:

Nederland: 5-14+ dagen
*Opmerking: De hierboven vermelde dagen zijn alleen schattingen in werkdagen. Hoewel we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt geleverd, kan aioprofe.com niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste post- of inklaringsprocedures, feestdagen, slecht weer, arbeidsconflicten, protesten, enz. en deze verstoringen kunnen vertragingen veroorzaken die onze oorspronkelijke leveringsramingen overschrijden.
Rechten, belastingen en andere heffingen:
Internationale zendingen kunnen onderhevig zijn aan invoerbelastingen, invoerrechten en/of inklaringskosten, die worden geheven zodra een zending het land van de ontvanger bereikt. Deze kosten zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de ontvanger. aioprofe.com  heeft geen controle over deze kosten en kan niet voorspellen wat ze zouden kunnen zijn. Als een zending wordt geweigerd en geretourneerd, bent u verantwoordelijk voor alle invoerbelastingen en retourverzendkosten.
Douaneregels verschillen sterk van land tot land. Als je vragen hebt, raden we je aan contact op te nemen met je plaatselijke douanekantoor voor meer informatie.
Verloren/gestolen/beschadigde pakketten:
aioprofe.com  is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als uw tracking aangeeft dat uw pakket op uw adres is afgeleverd en u het niet hebt ontvangen, meld dit dan en/of dien een claim in bij uw respectieve verzendbedrijf.
Opmerking: we gebruiken de tijdstempelinformatie van de trackinglink en de afleverbevestiging van de vervoerder bij het controleren van schade- of retourclaims, en het is mogelijk dat we uw claim niet kunnen honoreren als deze niet wordt gemeld.

Verkeerd adres disclaimer:
Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het ingevoerde verzendadres correct is voordat je een bestelling plaatst. We beginnen onmiddellijk met het verwerken van je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling nadat deze is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt door onze verzendafdeling, kunnen we de bestelling niet terughalen om een adreswijziging door te voeren.
Feedback
We stellen je feedback, vragen of opmerkingen zeer op prijs. Stuur gerust een e-mail naar service@aioprofe.com om ons te laten weten hoe we het doen. We nemen je feedback zeer serieus en zijn altijd op zoek naar verbetering.